La Mostra d’Igualada guardonada amb el Premi Serra d’Or

30.04.2014

Avui ha tingut lloc al Palau Robert la diada literària montserratina presidida pel Pare Abat de Montserrat, Josep Massot, durant la qual s’han lliurat els 48 Premis Crítica Serra d’Or. El premi de teatre a l’aportació més interessant ha estat per a La Mostra d’Igualada-Fira de teatre infantil i Juvenil.

El Primer Tinent Alcalde d’Entorn i Promoció Cultural, Josep Miserachs ha recollit el guardó. Durant el seu discurs ha explicat que “la ciutat d’Igualada s’ha reinventat els darrers anys, fent una aposta decidida per la indústria, la innovació i la cultura”. Miserachs ha destacat que “la Mostra és un exemple claríssim del potencial cultural de la nostra ciutat i ja forma part indissoluble de l’ADN d’Igualada, ultrapassa l’àmbit cultural i la gent se l’ha fet seva”.

 Josep Miserachs també ha dit que “és un gran honor per La Mostra i per Igualada rebre una distinció d’una publicació com Serra d’Or, que ha fet tant per la cultura i pel país”. Finalment el Primer Tinent Alcalde d’Entorn i Promoció Cultural ha assegurat que “aquest premi suposa un reconeixement a tota la gent que ara fa vint-i-cinc anys va creure en el teatre i va apostar per impulsar-lo en el seu vessant infantil i juvenil”.

ActualitatVeure'n més