Igualada - 14 de setembre 2015

  • Les sol·licituds es poden formalitzar en línia fins al 16 d’octubre


Aquest dilluns 14 de setembre comença el període d’inscripció de les companyies per sol·licitar participar a la 27a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, que tindrà lloc del 7 al 10 d’abril de 2016.

La convocatòria està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, titelles, musical, clown, etc.) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior.

El director artístic de La Mostra, Pep Farrés, seleccionarà els espectacles d’acord amb la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l’aportació en el format, i la dramatúrgia. Igualment donarà preferència als treballs que s’estrenin a La Mostra o s’hagin estrenat en el darrer any abans de l’edició en què es presenta la sol·licitud. També tindran prioritat les companyies que no hagin actuat en l’última edició de la fira.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 16 d'octubre a través d’un formulari, on es detallen els requisits artístics, les condicions de participació i la documentació necessària.

L’any passat La Mostra d’Igualada va rebre un total de 322 sol·licituds, la xifra més alta registrada fins al moment.

 

Noticia Notícies