La Mostra d’Igualada reuneix les companyies actuants a Barcelona just abans d’arrencar el dijous 7 d’abril

04.04.2016

Els implicats a la 27a La Mostra d’Igualada Fira de teatre infantil i juvenil s’han reunit avui a La Pedrera, on han fet una foto de família. Les companyies, organització, autoritats i col·laboradors han estat presents en aquest encontre, un compte enrere cap al dijous 7, quan els carrers d’Igualada es convertiran en un gran escenari i el punt neuràlgic de les arts escèniques per a tots els públics del nostre país.

La Mostra d’Igualada està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat, en col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports i la Fundació Catalunya – La Pedrera. També compta amb el patrocini de BBVA CatalunyaCaixa.

La Mostra d’Igualada arrencarà dijous 7 d’abril a les 19h amb una inauguració institucional que tindrà lloc a la nova seu de La Llotja, l’espai per a professionals que enguany s’ha traslladat a Les Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada. Posteriorment, es donarà el tret de sortida de La Mostra amb l’espectacle inaugural, ‘BasketBeat’ de Big Band Basket Beat Barcelona.

 

ActualitatVeure'n més