InQuiet, cansaladeria Piqué i Abacus cooperativa, els tres millors aparadors comercials de La Mostra d’Igualada

08.04.2016

  • Els 71 comerços participants han participat al concurs decorant els seus aparadors amb motius relacionats amb el teatre infantil i juvenil

Un total de setanta-un comerços locals han participat aquest any en el concurs d’aparadors comercials de La Mostra d’Igualada, convocat per quart cop per l’Ajuntament d’Igualada. Tots ells han decorat els establiments, durant aquests dies, amb motius relacionats amb el teatre infantil i juvenil.

El jurat del concurs ha estat format per Eva Galtés, de La Xarxa d’Igualada, Xavier Mula, representant de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, Carmina Orgué i David Reina, representant Disseny=Igualada i Jaume Sendiu, professor del departament d’Arts de l’Institut Joan Mercader.

Van visitar els diferents comerços i, després de valorar l’originalitat, la creativitat, la qualitat, el disseny, la vinculació amb el tema central, l’impacte visual, l’efectivitat, l’harmonia i l’elegància, entre altres criteris, van decidir donar el primer premi a l’aparador d’inQuiet. Aquest local va obrir l’any 2014 i està situat al carrer de la Torre, 36. Es defineix com a un col·laboratori creatiu per inquiets, un espai on explorar la curiositat, compartir inquietuds creatives i gaudir del temps lliure sense presses.

Aparador d'Inquiet: 1r premi

El segon premi del concurs ha estat per la cansaladeria i xarcuteria Piqué, situada des de 1962 al c/ Sant Magí, número 5. L’aparador va ser molt ben valorat sobretot pel moviment i l’elaboració dels diferents coets que giren.

Aparador de Piqué: 2n premi

El tercer premi ha estat per la llibreria cooperativa Abacus, situada al c/ Santa Caterina, 22. En aquest cas s’ha valorat l’impacte visual del coet gegant i la creació d’una història.

Aparador d'Abacus: 3r premi

El primer premi està dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer amb una campanya publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada. Aquest divendres a la tarda ha lliurat els premis l’alcalde, Marc Castells, acompanyat del regidor de Promoció Cultural i Comerç, Pere Camps.

Des de l’organització del concurs es valora el gran nombre de participants d’enguany i se’ls agraeix l’esforç que suposa la decoració dels diferents aparadors, per tal d’ambientar els establiments i la ciutat durant els dies de La Mostra. Els setanta-un comerços han estat Inèdit, El Cullerot, Diktons & Lula, Javier Simorra, Lula Outlet, Moda Íntima Glòria, Nins, Marathon Esports, Igualada Vintage Heritage, Torrents Arquitectura, Viatges Eurocar, Llegim…? Llibreria, Bureau Vallée, Les Confeccions, Franquesa, El Saüc, Pastisseria Pla, Trencatclosques, Cistelleria Farrés, Casa Victòria, La Guspira, Refan, Perfumeria A Cal Gaspar, Shana, Joieria Llucià, Caro Cuore, Behatti Outlet, Tatin, Camiseria Vidal, Pastisseria Fidel Serra, Agro Igualada, Jordi Pons, La Bona Espardenya, Giralt, Mima, La Botigueta, Cal Perico, Moskids, Alfil.be, Roger Llaminadures, MC Born, Joieria Martí, Hidramar Natura, Sara Castells Joiera, D’Arau, Monetti, Plec – Jordi Renom, Pedraforca Intersport, Igualavins, Opticalia Igualada, 21Botons, Brodadets, Tres Unces, Pesca Salada Filomena, Roig Fotògrafs, Joguines Faro, Forn Pujó, Perruqueria i Estètica Carol i Mònica, Joieria Rosich, Le Petit Point, Viatges Llaspa Tours, Els Fogons de l’Anoia, Vinnart, Petit Hort, Snow Fun, Perruqueria Soteras, Texpi i Moda Complements de Dona.

ActualitatVeure'n més