Igualada - 22 d'agost 2016

  • Les inscripcions es poden fer en línia fins el 15 de setembre


 El 15 de setembre es clourà el període d’inscripció de les companyies per sol·licitar actuar a la 28a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil que es durà a terme del 30 de març al 2 d’abril de 2017.

Les sol·licituds es formalitzen en línia des del 15 de juliol a través del portal de La Mostra (aquí) i fins al moment ja s'han rebut 172 propostes. Hi poden optar totes les companyies professionals que presentin propostes escèniques adreçades a un públic infantil, juvenil o familiar.

La direcció artística de la fira valorarà els espectacles per la seva qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format. Hi tenen cabuda tots els gèneres, tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també s’inclouran formacions procedents de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.

El 2016, la fira va programar 56 espectacles (16 estrenes) seleccionats entre més de 430 propostes rebudes, la xifra més alta registrada fins al moment, fet que demostra la importància de La Mostra com a punt estratègic del sector de les arts escèniques per a tots els públics.

Noticia Notícies