La Mostra d’Igualada celebra el Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil reunint totes les companyies que actuaran a la 28a edició

20.03.2017

  • L’acte s’ha proposat com una trobada sectorial on s’ha llegit el manifest del Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil
  • La fotografia de família amb les companyies que actuaran ha iniciat el compte enrere cap a La Mostra 2017
  • La fira tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril a Igualada

La Mostra d’Igualada ha centralitzat la celebració del Dia Mundial del Teatre Infantil  i Juvenil. Durant l’acte, que ha esdevingut una veritable trobada sectorial, el director artístic, Pep Farrés, ha posat veu a la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil, escrit per l’escriptor mexicà Francisco Hinojosa.

La celebració també ha comptat amb l’actuació de ‘Renard o el llibre de les bèsties’ de Teatre Obligatori i amb diversos parlaments.

La fotografia de família amb les companyies que actuaran a La Mostra 2017, ha posat el punt i final a l’acte i ha iniciat el compte enrere cap al dijous 30 de març, quan els carrers d’Igualada es convertiran en un gran escenari i el punt neuràlgic de les arts escèniques per a tots els públics del nostre país.

ActualitatVeure'n més