La Mostra aixeca el teló en una primera jornada intensa per a professionals i escolars

30.03.2017

  • ‘El Buit’, inspirat en el llibre homònim d’Anna Llenas, inaugura la 28a La Mostra d’Igualada demà, dijous 30 de març a les 21h al Teatre Municipal l’Ateneu
  • Demà tindrà lloc la Jornada Professional amb una conferència sobre programació jove i el 8è Mercat de Projectes en el marc de La Mostra PRO

Demà comença la 28a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. Durant quatre dies, visitaran la capital de l’Anoia un total de 51 companyies  que duran a terme 102 representacions.

 

L’espectacle de circ i dansa ‘El Buit’ inaugura La Mostra 2017

La Mostra d’Igualada ha programat El Buit’ com a espectacle inaugural de la 28a edició. El muntatge de circ i dansa s’estrenarà el dijous 30 de març, a les 21h, al Teatre Municipal l’Ateneu. Dirigit per Sergi Ots, El Buit’ és un espectacle sense text i per a tots els públics, fruit de la unió entre la companyia de dansa aèria Estampades i la companyia de dansa Impàs. El treball, inspirat en el llibre ‘El Buit’ de l’escriptora Anna Llenas, parla de la resiliència i la capacitat de sobreposar-se a l’adversitat i trobar-hi un sentit.

 

Les escoles i instituts d’Igualada, els primers espectadors de la 28a La Mostra

Entre dijous i divendres, un total de 3255 alumnes de 18 escoles i instituts d’Igualada, participaran a 25 funcions escolars. La programació d’enguany, s’inicia amb els espectacles ‘La Caja’ de la Compañía Nacho Diago, i  ‘El ràpid’ de Companyia B. Inauguren La Mostra JOVE, #1000likes de Nus Teatre i amb A mi no me escribió Tennessee Williams de Roberto G. Alonso, espectacle que substituirà Cospress’ de Kimani, que no podran actuar a La Mostra a causa d’una lesió d’una artista de la companyia.

 

Demà dijous tindrà lloc la jornada professional

Dijous tindrà lloc la jornada professional amb la xerrada ‘Eines per programar teatre jove’ i el 8è Mercat de Projectes d’Espectacles com a plats centrals. Altres activitats que es desenvoluparan al llarg dels quatre dies de fira són presentacions, taules rodones, reunions ràpides i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents. A les 19h tindrà lloc la inauguració institucional a La Llotja abans de l’espectacle inaugural.

ActualitatVeure'n més