Comunicat de les entitats d’arts escèniques i musicals per a públic infantil i juvenil envers les accions de l’1 d’octubre

02.10.2017

Comunicat de les entitats d’arts escèniques i musicals per a públic infantil i juvenil envers les accions de l’1 d’octubre

COMUNICAT

Les entitats sota signants volem expressar el nostre total i absolut rebuig a la brutalitat en les accions que les forces de seguretat de l’estat van dur a terme a Catalunya durant la jornada de l’1 d’octubre de 2017, alhora que volem fer arribar el nostre afecte i solidaritat a totes les persones ferides.

Som treballadors del sector de la cultura, actors, directors, programadors, gestors, ballarins, pallassos, músics i molts més que treballem per oferir vivències als infants i joves del nostre país, però el que es va viure ahir a Catalunya va vulnerar els drets humans i civils dels ciutadans i això no ho podem permetre. No podem tolerar ni la violència ni l’atac a les nostres llibertats.

Estem a favor del diàleg, la llibertat i el respecte; i des de la diversitat ideològica dels integrants de les nostres entitats, sempre estarem a favor dels drets humans de tots els països del món i de la seva gent.

Fem una crida a que us sumeu a l’ATURADA DE PAÍS el dimarts dia 3 d’octubre, tal i com farem nosaltres.

 

COMUNICADO

Las entidades abajo firmantes queremos expresar nuestro total y absoluto rechazo a la brutalidad en las acciones que las fuerzas de seguridad del estado llevaron a cabo en Cataluña durante la jornada del 1 de octubre de 2017, a la vez que queremos hacer llegar nuestro afecto y solidaridad a todas las personas heridas.

Somos trabajadores del sector de la cultura, actores, directores, programadores, gestores, bailarines, payasos, músicos y muchos más que trabajamos para ofrecer vivencias a niños y jóvenes de nuestro país, pero lo que se vivió ayer en Cataluña vulneró los derechos humanos y civiles de los ciudadanos y eso no lo podemos permitir. No podemos tolerar ni la violencia ni el ataque a nuestras libertades.

Estamos a favor de diálogo, la libertad y el respeto; y desde la diversidad ideológica de los integrantes de nuestras entidades, siempre estaremos a favor de los derechos humanos de todos los países del mundo y de sus gentes.

Hacemos un llamamiento a que os suméis al PARO DE PAÍS el martes día 3 de octubre, tal y como haremos nosotros.

 

ANNOUNCEMENT

The undersigned entities want to express their firm rejection of the brutality in the actions that state security forces carried out in Catalonia during the referendum of 1 October, 2017. At the same time we want to offer our affection and solidarity to all the wounded people.

As employees in the cultural field (actors, directors, programmers, managers, dancers, clowns, musicians and many others) we work to provide experiences to children and young people in our country, but what was experienced yesterday in Catalonia is a violation of rights and freedoms, and we can not tolerate this. We can not tolerate neither violence nor an attack on our fundamental freedoms.

We are always in favour of dialogue, freedom and respect; and from the ideological diversity of the members of our entities, we will always be in favour of the human rights of all the countries of the world, as well as their citizens.

We call on you to join the general strike called for Tuesday, 3 October, as we will do.

 

Signants / Firmantes / Signed by

Agrupació Rialles

Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar (Kacu Mensi)

Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP)

Fira de Titelles de Lleida

Fundació Xarxa

Jove Teatre Regina de Barcelona

La Mostra d’Igualada, Fira de Teatre Infantil i Juvenil

La Sala Miguel Hernández de Sabadell

SAT! Sant Andreu Teatre

www.EscenaFamiliar.cat

ActualitatVeure'n més