La Mostra d’Igualada sorteja un viatge entre les famílies acollidores amb Fer Frans

23.05.2018

  • L’agència de viatges portarà la família Segura González a la fira de teatre infantil i juvenil FIET de Mallorca

La Mostra d’Igualada realitza un sorteig entre totes les famílies que allotgen artistes o altres professionals de les arts escèniques a casa seva durant un o més dies de la fira de teatre infantil i juvenil. A més d’avantatges i obsequis com ara un pack d’invitacions o marxandatge, La Mostra premia una de les famílies acollidores amb un viatge per a 4 persones, estada i entrades pels espectacles de la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, que té lloc anualment a Vilafranca de Bonany (Mallorca). Enguany, entre la trentena de famílies acollidores, ha guanyat el sorteig la família igualadina Segura González, que del 18 al 21 d’octubre viurà en primera persona la 26a edició del certamen baleàric.

El sorteig és possible gràcies a la gentilesa de Fer Frans, l’agència de viatges oficial de La Mostra d’Igualada, que s’encarrega també de gestionar els desplaçaments dels professionals d’arreu de l’Estat i internacionals que acudeixen any rere any a la cita igualadina.

Igualment, la FIET realitza un sorteig perquè una família mallorquina pugui assistir a La Mostra, de manera que l’intercanvi de famílies entre les dues fires catalanes de teatre infantil i juvenil és mutu, enfortint les relacions i premiant els seus públics.

L’allotjament de companyies i professionals (programadors, distribuïdors, periodistes, etc.) a llars d’Igualada i rodalies és una de les accions de voluntaris que impulsa La Mostra, enguany per tercer any consecutiu. A més, amb el suport del Grup Xarxa Igualada, la fira també ofereix la possibilitat de participar a l’esdeveniment des de dins controlant els espais d’actuació, informant el públic sobre les activitats i serveis de la fira, assessorant els espectadors en la tria d’espectacles, etc. La Mostra compta cada any amb una vuitantena de voluntaris, una peça fonamental pel bon funcionament de la fira i un dels seus actius més preuats.

ActualitatVeure'n més