Igualada - 03 de desembre 2018

  • La fira d’espectacles infantils i juvenils ha reunit molts dels qui l’han fet possible des del 1990

  • Hi apareixen directors artístics, equips, voluntaris, companyies, entitats del sector i institucions organitzadores


Mostra Igualada organitza una foto de família dels 30 anys


Amb motiu dels 30 anys de la fira, Mostra Igualada ha organitzat una foto de família on hi apareixen moltes de les persones que l’han fet possible durant tots aquests anys.

S’hi han reunit els 5 directors artístics de la història de la fira a Igualada (Pere Fontanet, 1990-1995; Agustí Coll, 1996-2005; Joan Segalés i Joan Faneca - Vol Ras, 2006-2007; Òscar Rodríguez, 2008-2014; Pep Farrés, 2015-actualitat), així com part dels equips organitzatius, voluntaris i famílies acollidores, companyies programades i altres entitats i agents del sector, entre les quals la Fundació Xarxa i l’Agrupació Rialles.També hi han assistit les institucions organitzadores, l’Ajuntament d’Igualada i la Generalitat de Catalunya, amb la representació de l’alcalde Marc Castells i el director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Cultura, Lluís Cerarols, respectivament. La Diputació de Barcelona, institució col·laboradora, també hi ha estat present amb la presència d’Òscar Pasqual, Coordinador de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports.

L’acte s’ha clos amb un brindis i un refrigeri durant el qual s’ha conversat distesament recordant anècdotes i proposant idees per a la propera edició, que tindrà lloc del 4 al 7 d’abril de 2019.

Noticia Notícies