Igualada - 16 de gener 2019

Els voluntaris participen activament en l’organització i gaudeixen d’avantatges com entrades, regals i un sopar de cloenda


Per quart any, les famílies poden acollir artistes a casa seva durant un o més dies


L’any passat van participar més de 80 voluntaris i una trentena de famílies acollidores


La 30a edició de la fira tindrà lloc del 4 al 7 d’abril del 2019


 

Un any més, Mostra Igualada fa una crida perquè joves, adults i famílies se sumin a l’engranatge que fa possible la Fira. Cada edició formen part de l’equip de voluntaris una vuitantena de persones i, des dels darrers tres anys, una trentena de famílies acullen professionals de les arts escèniques a casa seva (artistes, programadors, periodistes, etc.).

El voluntariat és una peça clau en l’organització de la Mostra. S’ocupa del control d’espais, l’atenció al públic, la prescripció en la compra d’entrades, la preparació del lliurament de material per als professionals, el guarniment de la ciutat i els espais de la fira, la captació de dades del públic o la gestió de l’espai Mostra JOVE a L’Escorxador, entre d’altres funcions coordinades amb el suport del Grup Xarxa Igualada.

Tots els voluntaris tenen accés al Club de Professionals (Kiosk del Rec) que inclou una consumició gratuïta i l’entrada als espectacles de la nit. D’altra banda, reben cada any un obsequi diferent, gaudeixen del sopar de cloenda de la Fira i se’ls informa de primera mà de tot el què es cou a la Mostra.

 

Allotjament d'artistes a casa

Arran de l’èxit dels darrers tres anys, la Mostra torna a repetir la campanya d’allotjament de companyies i altres professionals del sector. Amb aquesta acció anima a veïns i famílies d’Igualada i rodalies a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran a la Fira, els programadors que vindran a comprar espectacles o els periodistes que cobriran l’esdeveniment. L’acollida no inclou la manutenció i l’esdeveniment farà d’intermediari en la gestió per tal d’oferir totes les facilitats.

A més de poder viure la Mostra des de dins, gaudeixen d’un seguit d’avantatges. La Fira agraeix l’hospitalitat amb un pack familiar d’invitacions (una entrada per a cada membre de la família) per a un espectacle a escollir de la Mostra Igualada, se’ls convida al sopar de cloenda que se celebra l’últim dia i se’ls informa periòdicament sobre la Mostra. També participaran en el sorteig d’un viatge i una estada per a 4 persones a la FIET – Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (amb entrades per als espectacles incloses), que tindrà lloc a Vilafranca de Bonany (Mallorca) el mes d’octubre.

 

Inscripcions

Els voluntaris es poden inscriure a través d’aquest formulari i les famílies acollidores ho poden fer a través d’aquest. Per a més informació es pot consultar l'apartat de voluntaris. Inscripcions obertes fins al 8 de febrer.

Notícies