Igualada - 18 de gener 2019

La Fira estrena una intranet professional que funcionarà com un espai privat des d’on es podrà consultar tota la informació actualitzada


La inscripció per entitat té un preu de 40 euros


El termini per inscriure’s amb dret a reservar invitacions s’acaba el 28 de febrer


 

Ja és obert el termini perquè els professionals de les arts escèniques per a tots els públics puguin acreditar-se a la 30a edició de la Mostra Igualada que tindrà lloc del 4 al 7 d’abril de 2019. Les inscripcions romandran actives fins el 27 de març, però si es formalitzen abans del 28 de febrer es poden reservar les entrades.

Enguany la Fira estrena una intranet professional que funcionarà com un espai privat des d'on es podrà consultar tota la informació actualitzada: llistat de professionals, formulari d'entrades, activitats professionals i últimes informacions.

L’acreditació té un preu general de 40 euros, si bé els membres de les associacions amb les quals s’han establert convenis de col·laboració gaudeixen d’un descompte de la meitat del cost (20 euros). Aquestes entitats són l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació Professional de Dansa de Catalunya (APDC), l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), l’Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE), l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) i l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC).

A la secció professionals es detallen tots els avantatges d’acreditar-se a la Fira com per exemple invitacions i reduccions en el preu de les entrades, accés als espais exclusius per a professionals, inclusió de les dades de l’entitat al llistat de professionals o preferència en la reserva d’allotjament. Per a qualsevol consulta i informació complementària es pot contactar directament amb la Fira a professionals@lamostraigualada.cat.

En la darrera edició, la Mostra Igualada va acollir 682 professionals acreditats (programadors, companyies no programades i expositors) que representaven 328 entitats. D’aquestes, 275 eren de Catalunya, 40 de l’Estat Espanyol i 13 internacionals. A aquesta xifra cal sumar-hi les companyies participants en la programació que fan augmentar el registre fins gairebé els 740 inscrits.

Com cada any, la Mostra alternarà la programació d’espectacles (de tots els gèneres i tant a sala com al carrer) amb un conjunt d’activitats adreçades al sector entre les quals el Mercat de Projectes, taules rodones i presentacions, amb La Llotja al Museu de la Pell com a centre neuràlgic.

Notícies