L’Ajuntament convoca la 7a edició del Concurs d’Aparadors de la Mostra

30.01.2019

Es convida a tots els comerciants locals a decorar el seu aparador amb la idea “Espectacles que et fan créixer’’

 

L’Ajuntament d’Igualada convoca la setena edició del Concurs d’Aparadors Comercials amb motiu de la 30a edició de Mostra Igualada. La iniciativa vol contribuir a dinamitzar l’activitat comercial i, alhora, celebrar d’una manera més visual aquest esdeveniment, que tindrà lloc del 4 al 7 d’abril. El període d’inscripció estarà obert entre l’1 i el 15 de febrer.

Al concurs hi poden participar tots els comerços de la ciutat que decorin el seu aparador d’acord amb l’eslògan d’aquest any, “Espectacles que et fan créixer”, amb la idea que la cultura és una font d’aliment per créixer com a persones, a qualsevol edat.

Com cada any, s’atorgaran tres premis als millors aparadors. El primer estarà dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i l’emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Radio Igualada – 103.2 FM.

A més, aquest concurs, torna a anar lligat amb el Joc del Comerç de Mostra Igualada, que proposa un repte als infants de la ciutat. Els establiments amagaran a l’aparador un dels personatges que apareixen dibuixats al vestit de la nena que protagonitza el cartell d’aquest any. Els participants hauran d’identificar com a mínim quinze comerços amb aquests personatges i lliurar la butlleta de participació als diferents punts d’informació.

Tots els comerciants que hi vulguin participar poden consultar les bases del concurs i formalitzar la inscripció a través del web tramits.igualada.cat, per correu electrònic a comerc@aj-igualada.net o lliurar les butlletes presencialment al servei municipal de Comerç, situat a la Plaça Sant Miquel, 12 2n pis, o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la plaça de l’Ajuntament.

ActualitatVeure'n més