Mostra Igualada emetrà quatre espectacles pel canal de Youtube de la Fira

18.05.2021

S’emetran en directe les obres Jaleiu de Guillem Albà & La Marabunta, Ikimilikiliklik de Marie de Jongh i Àvol de Circ Bover

També es podrà veure l’enregistrament de Les aventures del Lleó vergonyós d’El Pot Petit

Els espectadors es podran connectar al canal de Youtube ‘lamostraigualada’ i veure-ho gratuïtament

 

La Mostra Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils, emetrà quatre espectacles pel canal de Youtube de la Fira. Dels quatre espectacles, tres es podran veure en directe i en un dels casos s’emetrà la gravació de l’obra. Es tracta d’una proposta per fer més accessible la programació a infants, joves i famílies i compensar els límits d’aforament establerts per complir amb les mesures sanitàries de la Covid-19.

Dels espectacles en directe, el dijous 27 de maig a les 20 h es podrà veure Jaleiu de Guillem Albà & La Marabunta, un divertit i provocador espectacle per desconnectar del món real que farà esclatar de riure a tothom. El divendres 28 de maig a les 20 h serà el torn de Ikimilikiliklik de Marie de Jongh, una història de bruixes sense bruixes, una història de valentes sense valentes, una història màgica sense mags, una història de nens que no són tant nens i uns adults que tampoc ho són tant i dissabte 29 de maig a les 18 h Àvol de Circ Bover, una història que ens demostrarà que “fa més qui vol que qui pot”.

El diumenge 30 de maig a les 11.30 h s’emetrà l’enregistrament de l’espectacle Les aventures del Lleó vergonyós de El Pot Petit, titelles i música per acompanyar de ben a prop al Lleó vergonyós a viure les seves aventures.

ActualitatVeure'n més