Igualada - 06 April 2020

  • La decisió respon a les mesures adoptades per part de l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya d’aturar totes les activitats


La Mostra Igualada, seguint les mesures adoptades per part de l’Ajuntament d’Igualada i de les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya, anuncia la suspensió de la 31a edició, que s’havia de celebrar del 26 al 29 de març, com a mesura de prevenció per evitar la propagació del Coronavirus.


El Departament de Salut ha informat aquest dimecres al vespre que s’ha detectat a Igualada un brot de concentració de casos de Coronavirus. L’Ajuntament d’Igualada també ha decidit suspendre preventivament, per un període inicial de 15 dies, totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament i totes les activitats organitzades, bé siguin públiques o privades, en instal·lacions municipals i via pública. La fira d’espectacles infantils i juvenils es veu afectada per aquesta mesura i també suspèn la seva activitat.


L’organització de la Mostra Igualada es posarà en contacte amb totes les companyies i professionals acreditats. Igualment, retornarà l’import de totes les entrades ja adquirides. 


 


Preguntes freqüents  • Per què s’anul·la? Com a mesura de prevenció per evitar la propagació del Coronavirus, d’acord a les mesures adoptades per part de l’Ajuntament d’Igualada i de les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya.

  • Què faig si he comprat entrades per un espectacle? Es retornarà l’import. En els propers dies s’abonarà el càrrec a la mateixa targeta amb què es va efectuar el pagament.

  • Què faig si sóc voluntari o família acollidora? Has d’haver rebut un correu electrònic a l’adreça que ens vas facilitar en inscriure’t.

  • Què faig si sóc un professional acreditat? Has d’haver rebut un correu electrònic a l’adreça que ens vas facilitar en inscriure’t.

  • Què faig si sóc una companyia programada? Has d’haver rebut un correu electrònic a l’adreça que ens vas facilitar en inscriure’t. Igualment, l’organització es posarà en contacte amb vosaltres en els propers dies.


 Per a més informació, podeu escriure a info@mostraigualada.cat

Notícies