Igualada - 15 d'octubre 2019

  • La fira sorteja cada any un viatge, estada i entrades a la FIET de Mallorca

  • El vol és una gentilesa de Fer Frans, l’agència de viatges oficial de la Mostra


El proper dijous 17 d’octubre, i fins diumenge dia 20, la família igualadina Enrich Tasias viatjarà a Mallorca de la mà de la fira d’espectacles infantils i juvenils Mostra Igualada per assistir a la 17a edició de la FIET, la fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears. Són els guanyadors del sorteig que la Mostra realitza cada any entre totes les famílies que allotgen artistes o altres professionals de les arts escèniques a casa seva durant un o més dies de la fira.


A més d’avantatges i obsequis com ara un pack d’invitacions o marxandatge, la Mostra premia una de les famílies acollidores amb un viatge, estada i entrades pels espectacles de la FIET, que té lloc a l’octubre a la població mallorquina Vilafranca de Bonany. Enguany, entre la trentena de famílies acollidores, ha guanyat el sorteig la família Enrich Tasias, que gaudirà en primera persona dels quatres dies de certamen baleàric.


El sorteig és possible gràcies a la gentilesa de Fer Frans, l’agència de viatges oficial de Mostra Igualada. Fer Frans s’encarrega també de gestionar els desplaçaments dels professionals d’arreu de l’Estat i internacionals que acudeixen any rere any a la cita igualadina.


Igualment, la FIET realitza un sorteig perquè una família mallorquina pugui assistir a la Mostra, de manera que l’intercanvi de famílies entre les dues fires d’arts escèniques per a infants i joves és mutu, enfortint les relacions i premiant els seus públics.


L’allotjament de companyies i professionals (programadors, distribuïdors, periodistes, etc.) a llars d’Igualada i rodalies és una de les accions de voluntaris que impulsa la Mostra des dels darrers anys. A més, amb el suport del Grup Xarxa Igualada, la fira també ofereix la possibilitat de participar a l’esdeveniment des de dins controlant els espais d’actuació, informant el públic sobre les activitats i serveis de la fira, assessorant els espectadors en la tria d’espectacles, etc. La Mostra compta cada any amb una vuitantena de voluntaris, una peça fonamental pel bon funcionament de la fira i un dels seus actius més preuats. A finals d’any s’obrirà una nova convocatòria en vistes a la propera edició, que tindrà lloc del 26 al 29 de març de 2020.

Noticias