Igualada - 05 de febrer 2020

Una picada d’ullet a les rebequeries més teatralitzades dels nens i nenes i al postureig dels adolescents, els autèntics protagonistes de la fira


Obert el termini d’inscripcions per a professionals, fins al 15 de març amb dret a reserva d’entrades


La 31a edició de la Mostra tindrà lloc del 26 al 29 de març


 


Mostra Igualada ha presentat aquest dimecres 5 de febrer la imatge de la 31a edició, obra de l’artista igualadí Ramon Enrich, pintor, escultor i dissenyador gràfic. Enguany, la fira d’espectacles infantil i juvenils de Catalunya ha fixat el relat de la campanya amb les expressions teatrals no professionals que resulten de l’observació de nens, nenes i joves, els protagonistes de la fira.


El teatre apareix en qualsevol àmbit de les nostres vides. En el món infantil, la rebequeria, la impostura i la sobreactuació són un recurs habitual per aconseguir propòsits. L’adolescència n’és també un clar exemple, el postureig i la idealització gairebé grotesca són un enorme exercici d’impostura i de voler influir en l’entorn social.


El creador de la imatge, Ramon Enrich, explica que “amb una mirada simpàtica i com un acte del tot humà i natural, aquest any la Mostra Igualada ret homenatge als grans actors en l’escenari de la vida, els nens i els joves” i ho fa, afegeix, “sota la ja mítica frase de José Mourinho teatro del bueno”.


 


Oberta la inscripció de professionals a Mostra Igualada 2020


Un any més la Mostra PRO s’instal·larà al Museu de la Pell i l’Adoberia Bella i tindrà La Llotja de professionals com a epicentre de tota l’activitat. Dins de les activitats professionals, cal destacar la jornada professional i l’11è Mercat de Projectes d’espectacles així com les reunions ràpides i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents. A més, la Mostra comptarà amb la gestora cultural Margarida Troguet com a facilitadora PRO.


Ja és obert el termini perquè els professionals de les arts escèniques per a tots els públics puguin acreditar-se a la 31a Mostra Igualada. Les inscripcions romandran actives fins el 20 de març, però si es formalitzen fins al 15 de març es poden reservar les entrades.


L’acreditació té un preu general de 40 euros, si bé els membres de les associacions amb les quals s’han establert convenis de col·laboració gaudeixen d’un descompte de la meitat del cost (20 euros). Aquestes entitats són l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació Professional de Dansa de Catalunya (APDC), l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), l’Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE), l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) i l’Associació TeVeo d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut.


A la secció professionals es detallen tots els avantatges d’acreditar- se a la fira com per exemple invitacions i reduccions en el preu de les entrades, accés als espais exclusius per a professionals, inclusió de les dades de l’entitat al llistat de professionals o preferència en la reserva d’allotjament. Per a qualsevol consulta i informació complementària es pot contactar directament amb la fira a professionals@mostraigualada.cat.

Noticias