Voluntaris

Mostra Igualada va néixer del voluntariat i ha cultivat sempre aquesta peça clau que fa rutllar tot l’engranatge de la fira

 
 
Cada any formen part de l’equip de voluntaris una vuitantena de persones coordinades pel Grup Xarxa Igualada, i un gran nombre de famílies acollidores, d’arreu de la comarca, que s’ofereixen a donar allotjament a companyies i professionals durant els dies de la fira.
 
Participar a la Mostra com a voluntari permet viure la fira des de dins, ja sigui col·laborant en el control d’espais, l’atenció al públic, la prescripció en la compra d’entrades, la preparació del material, la difusió, la captació de dades o l’allotjament de professionals a casa, entre d’altres funcions.
 
A més, els nois i noies d’entre 12 i 18 anys poden formar part del Grup de Participació Jove, coordinat amb el suport de l’equipament juvenil La Kaserna (Ajuntament d’Igualada), gestionant l’espai Mostra JOVE a L’Escorxador.
 
A més d’implicar-se en primera persona per fer possible l’esdeveniment, els voluntaris gaudeixen d’un seguit d’avantatges que trobareu a la pàgina Sigues voluntari.

 

 

Moltes gràcies a tots!