Voluntaris

Mostra Igualada va néixer del voluntariat i ha cultivat sempre aquesta peça clau que fa rutllar tot l’engranatge de la fira

 

 

Cada any formen part de l’equip de voluntaris una vuitantena de persones coordinades pel Grup Xarxa Igualada, i una quarantena de famílies acollidores, d’arreu de la comarca, que s’ofereixen a donar allotjament a companyies i professionals durant els dies de la fira.

 

Participar a la Mostra com a voluntari permet viure la fira des de dins, ja sigui col·laborant en el control d’espais, l’atenció al públic, la preparació del material o l’allotjament de professionals a casa, entre d’altres funcions.

 

A més, els nois i noies d’entre 12 i 18 anys poden formar part del Grup de Participació Jove, coordinat amb el suport de l’equipament juvenil La Kaserna (Ajuntament d’Igualada), participant activament en la gestació de la Mostra JOVE.

 

A més d’implicar-se en primera persona per fer possible l’esdeveniment, els voluntaris gaudeixen d’un seguit d’avantatges que trobareu a la pàgina Sigues voluntari.

 

 

Moltes gràcies a tots!