• La 33a fira d’espectacles infantils i juvenils se celebrarà del 31 de març al 3 d’abril del 2022
  • S’obre la convocatòria artística i les companyies s’hi podran inscriure del 21 de juny al 15 d’agost
  • La Mostra convocarà a la tardor la segona edició del programa de Suport a la producció i exhibició
Mostra Igualada ja té dates per la 33a edició. La fira d’espectacles infantils i juvenils se celebrarà del 31 de març al 3 d’abril del 2022. Les companyies professionals ja poden sol·licitar actuar-hi a partir d’aquest dilluns 21 de juny i fins al 15 d’agost a través d’un formulari disponible aquí on es detallen els requisits artístics i les condicions de participació.
La convocatòria artística està oberta a companyies professionals  que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, música, circ, etc.) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior. Les propostes poden ser de petit, mitjà o gran format i també poden combinar diversos gèneres. Es tindrà especialment en compte la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l’aportació en el format, i la dramatúrgia. S’hi poden inscriure companyies d’arreu: catalanes, de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.
Amb l’objectiu de fomentar la creació, ser un referent per a les companyies d’arts escèniques per a tots els públics i marcar el camí de les línies de programació del país, Mostra Igualada obrirà a la tardor la segona edició del programa de Suport a la producció i exhibició, unes línies de suport a la producció per a companyies en els àmbits del gran format, l’escena per a joves, les noves dramatúrgies i la cooperació entre companyies de diferents territoris. La convocatòria s’obrirà la propera tardor i les propostes seleccionades s’exhibiran a la Mostra 2023.
X

Mostra JOVE

Assajos oberts improshows de grups de teatre dels instituts d’Igualada, showcase de companyies joves, trobada de grups de teatre jove, concerts, DJ’s

Música ambient i servei de bar cada dia des de les 10h del matí.
La Mostra JOVE aglutina a L’Escorxador tota l’oferta per als nois i noies a partir de 12 anys. Paral·lelament a la programació d’espectacles, compta amb un seguit d’activitats ideades i gestionades pel Grup de Participació Jove, marcades en gris a la graella d’espectacles.
Seguiu-la a les xarxes socials amb #mostraJOVE i a l’Instagram @jovesmostra

 

Vine a passar el dia!

 
Descarrega’t el flyer
X

Programació

X

Graella d'espectacles i activitats