Presentació Mostra 2021

La 32a edició de Mostra Igualada se celebrarà del 26 al 30 de maig de 2021

La Fira, prevista inicialment del 15 al 18 d’abril, ha canviat les dates apostant per aconseguir la màxima presencialitat possible en l’exhibició dels espectacles

La Mostra 2021 treballa en diferents formats per poder celebrar l’esdeveniment, sigui quina sigui la situació pandèmica de la Covid-19 en les dates previstes.

La 32a edició, que ha rebut prop de 600 sol·licituds, obrirà a principis d’abril la inscripció de professionals a més de fer pública la programació i la graella d’espectacles d’enguany.

Una campanya participativa que estimula la mirada creativa

Amb l’eslògan ‘Mires o veus?‘ Mostra Igualada 2021 convida a percebre diferent el que ens envolta

La façana d’una casa, una porta o una escombra, tots ells elements ben presents en la nostra vida diària, poden convertir-se, de sobte, en curiosos personatges que ens observen en silenci. Aquesta il·lusió òptica de “veure cares en objectes quotidians” consisteix en un fenomen psicològic conegut com a paridòlia i és símptoma d’una gran capacitat sensorial. 

 

“La paridòlia és un joc estimulant que et porta a mirar les coses d’una altra manera. Provoca que t’hi fixis, que observis amb atenció, i no només les vegis. T’amplia la ment i et deixa sorprendre. Com el teatre que, a partir de la vida real, et transporta a un univers de ficció que t’evoca, emociona i et permet anar més enllà. És per tot arreu, encara que a vegades no ens n’adonem”reflexiona l’ideòleg de la campanya, el pintor i dissenyador gràfic igualadí Ramon Enrich.

 

La Mostra repta el públic a trobar cares en objectes quotidians i a compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #miresoveus. Les més originals formaran part de l’espot de la fira i entraran al sorteig d’un cap de setmana familiar a l’allotjament rural Can Alemany, a Santa Margarida de Montbui (l’Anoia). El premi compta amb el suport d’Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia i inclou l’estada d’una nit amb l’esmorzar de l’endemà inclòs. 

La cerca de paridòlies ja està oberta i, per optar al sorteig, cal haver publicat la o les fotografies (no hi ha límit de participació) fins al 31 de març del 2021.