• Les companyies rebran l’ajut en les línies de gran format, noves dramatúrgies i tendències, cooperacióentre companyies i àmbit jove, respectivament
 • Les produccions es representaran a l’edició de 2022 de la fira d’espectacles infantils i juvenils
 • La convocatòria ha rebut 126 sol·licituds i té per objectiu estimular les arts escèniques per a tots els públics
 • El Festival Grec, el TNC, el Tantarantana i la Nau Ivanow, els primers còmplices del projecte
Les companyies Marie de Jongh, Agrupación Señor Serrano, Companyia de Comediants La Baldufa i Tèntol són les guanyadores del Suport a la producció i exhibició de Mostra Igualada, la primera edició d’una convocatòria pública promoguda per la fira d’espectacles infantils i juvenils per tal d’estimular el sector de les arts escèniques per a tots els públics. L’ajut –estructurat en els eixos del gran format, les noves dramatúrgies i tendències, el foment de la cooperació entre companyies i l’àmbit jove– està dotat amb una aportació total de 20.000 euros i es complementa amb la col·laboració econòmica i d’exhibició d’altres equipaments i festivals del país com ara el Festival Grec, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Teatre Tantarantana i la Nau Ivanow.
La convocatòria ha rebut 126 sol·licituds i ha despertat un gran interès entre les companyies, que podien presentar-se a una sola línia de suport. La més participada ha estat la de noves dramatúrgies i tendències (ha registrat un 37% dels projectes), seguida de la jove (30%), gran format (27%) i foment de la cooperació entre companyies (6%). Pel que fa a la procedència, el 64% han estat de Catalunya i el 36% de la resta de l’Estat.
Les propostes guanyadores han estat seleccionades pel seu valor artístic, impacte en el mercat i potencial recorregut, així com per la incorporació de la paritat en el si dels projectes i els equips de treball.
Marie de Jongh ha estat l’escollida dins la Línia gran format amb el projecte ‘Ama’; Agrupación Señor Serrano dins la Línia noves dramatúrgies i tendències amb  ‘Olympus’; la Companyia de Comediants La Baldufa dins la Línia foment de la cooperació entre companyies amb ‘Imperfectes’; i Tèntol dins la Línia jove amb ‘Eye2030’.
Les companyies del Suport a la producció i exhibició gaudiran d’una dotació econòmica en concepte d’ajut a la creació; sumaran còmplices al projecte com ara equipaments públics i privats, entitats programadores o festivals que podran implicar-se tant en el procés de creació com en la posterior explotació; comptaran amb un espai de residència, la possibilitat d’assajos oberts a la ciutat i activitats amb escoles o instituts, a més d’assessorament, seguiment i acompanyament durant el procés de creació. Les produccions s’exhibiran a l’edició de 2022 de la Mostra Igualada.
 

Projectes seleccionats

Línia gran format: ‘Ama’ de Marie de Jongh
Ama - Marie de Jongh
Després d’‘Amour’ i ‘Estrella’, la companyia basca Marie de Jongh (Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2018) treballa en un nou espectacle de gran format que parla de la fortalesa de les persones grans. ‘Ama’ és un cant a la bellesa de la cura mútua, una obra carregada d’emocions a partir del fet quotidià que representa un pas més en la seva trajectòria artística. És la seva producció més gran feta fins al moment i, a diferència dels muntatges anteriors, s’adreça a tots els públics a partir de 12 anys. Novament, prescindirà de les paraules i se servirà del gest, les màscares i una posada en escena molt visual.
 
Línia noves dramatúrgies i tendències: ‘Olympus’ d’Agrupación Señor Serrano
Olympus - Agrupación Señor Serrano
Seguint amb el llenguatge propi de manipulació en directe d’objectes i ús del multimèdia i, per primera vegada, adreçant-se també als infants, Agrupación Señor Serrano (Lleó de Plata de la Biennal de Venècia 2015) presenta ‘Olympus’, una sèrie teatral basada en una visió crítica de la mitologia grega que connecta amb temes claus dels nostres dies. Constarà de diversos volums que s’aniran creant de manera dinàmica i interconnectada i, paral·lelament a la performance presencial, contempla una versió en línia apta pel confinament i el distanciament físic. El projecte compta amb la complicitat de la Sala Beckett i el Centro di Residenze della Toscana – Fondazione Armunia.
 
Línia foment de la cooperació entre companyies: ‘Imperfectes’ de Companyia de Comediants La Baldufa
Imperfectes - Baldufa
Amb 25 anys de recorregut, la Companyia de Comediants La Baldufa (Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2020) es reinventa i es llença a experimentar amb un nou gènere: la dansa. A ‘Imperfectes’ reflexiona sobre superar les pròpies limitacions i explorar noves possibilitats, convertint el handicap de fer ballar tres no ballarins en el fil conductor de l’espectacle. Ho fa en col·laboració amb Cas Public, una companyia de dansa per a infants i joves del Quebec (Canadà) considerada una de les millors del món en aquesta disciplina.
 
Línia jove: ‘Eye2030’ de Tèntol
Eye2030 - Tèntol
Tèntol proposa ‘Eye2030’, un projecte multiformat co-creat per joves d’entre 18 i 25 anys de diversos col·lectius, contextos socials i nacionalitats que fabulen un altre futur possible. Tenen a les seves mans l’oportunitat de canviar un món abocat a la deriva d’una emergència global sense retorn. Els acompanyen un equip de professionals adults i és fruit de dos anys de treball del projecte europeu Teen ambassadors across Europe que té la voluntat d’estimular el vincle dels joves amb el teatre. L’espectacle vol empoderar la veu i la mirada de la generació jove actual sobre el seu present i sobretot el seu futur, amplificant-les a escena per a tot el públic.
X

Punts de venda

Venda d’entrades en línia

Venda d’entrades
 
Si necessiteu ajuda o teniu algun dubte sobre la compra d’entrades en línia, podeu visitar l’apartat FAQs: Preguntes freqüents o escriure a entrada@4tickets.es.

 

 

Taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu

 El 21 de març al Passatge d’En Vives
 

Dissabte 21: d’11h a 13h i de 18h a 20h

 

 

Taquilles de la Mostra

Del 26 al 29 de març a la Plaça de Cal Font

 
Dijous 26 de març: de 15h a 21h
Divendres 27 de març: de 15h a 22h
Dissabte 28 de març: de 9h a 13h i de 16h a 22h
Diumenge 29 de març: de 9h a 13h i de 15h a 18h

Al mateix espai d’actuació

 
L’espectacle ‘La “Petita” Moby Dick’ d’Eudald Ferré Teatre de Titelles i Màscares són diferents sessions d’aforament reduït, de 15 minuts cadascuna. És gratuït però s’haurà de recollir l’entrada al mateix espai.

Espectacle inaugural

 
Les invitacions per l’espectacle inaugural ‘Geometria‘, de Roseland Musical, només es podran adquirir presencialment a taquilles. Es repartirà un màxim de 4 invitacions per persona.
X

Preus i descomptes

Preu normal: 8€

 
El preu de l’entrada és de 8 euros, però es pot accedir a descomptes amb preu reduït segons les condicions que s’estipulen a continuació.

 

 

Preu reduït: 5€

 
A taquilla presentant el carnet corresponent:
  • Menors de 18 anys (també a través de venda en línia)
  • Persones aturades, pensionistes, jubilades, família nombrosa i monoparental
  • Socis del Carnet Jove

 

1 entrada doble a preu reduït: 5€ 

 
A taquilla presentant el carnet pels socis de: 
  • Club TR3SC (també a través de venda en línia)
  • Abacus Cooperativa
  • Ateneu Igualadí
  • Lectors del diari Ara (amb val de descompte)
  • Subscriptors de La Veu de l’Anoia
  • Subscriptors del Regió7

 

Gratuït

 
 
 
* Els descomptes només seran vàlids per una compra per carnet i no són acumulables
* Tots els infants a partir de 3 anys hauran de pagar entrada
X

Què cal saber?

  • Recordeu que un cop hagin començat els espectacles no es podrà entrar a la sala.
 •  
  • Les entrades als espectacles de la Mostra Igualada no són numerades, per la qual cosa cal ser-hi amb l’antelació suficient per poder triar el seient que vulgueu.
 •  
  • Quan planifiqueu els espectacles que voleu veure, deixeu un marge d’una hora entre la finalització d’un i l’inici del següent, ja que, en cas de retard en el primer, no és possible arribar a l’hora al següent.
 •  
  • No s’admeten devolucions ni canvis d’entrades un cop ja s’han comprat. Assegureu-vos a la taquilla o bé en comprar a través del web de la Mostra que heu triat i us han lliurat les entrades que heu demanat.
 •  
  • En cas de suspensió d’un espectacle, les entrades només es reemborsaran a les taquilles de la Mostra.
 •  
  • Els pares que portin cotxets per a nens petits caldrà que els deixin al vestíbul de la sala on es faci la representació.
 •  
  • L’organització no es fa responsable de la vigilància de cap objecte que hi hagi al cotxet.
X

Punt d'informació

Plaça de Cal Font

Dijous 26 de 17h a 21h
Divendres 27 de 17h a 22h
Dissabte 28 de 10h a 14h i de 16h a 22h
Diumenge 29 de 10h a 14h i de 16h a 19h