Què cal saber?

Informació important

 
Per complir amb les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia i per garantir una Mostra Igualada 100% segura, enguany ha estat necessari adaptar alguns aspectes de la fira que us destaquem a continuació:
 
 • L’aforament dels espais d’actuació està restringit al 70% de les seves localitats, seguint la normativa vigent.
 • Per accedir a tots els espectacles, tant els d’interior com els que es fan a l’aire lliure, serà imprescindible disposar d’entrada. Per tant, tots els infants hauran de disposar d’entrada per accedir als espectacles.
 • Els espectacles de carrer de la Mostra Igualada 2021 es realitzaran en recintes a l’aire lliure però amb aforament limitat; per a aquests espectacles caldrà comprar entrada amb un preu simbòlic de 2€ (les entrades pels espectacles en espais interiors tenen un preu de 8 i 5€).
 • Us recomanem adquirir prèviament les entrades en línia. La Mostra només disposarà d’un punt de taquilla durant els dies de la fira per poder atendre possibles incidències.
 • En tot moment caldrà seguir les mesures Covid que s’han adoptat per gaudir d’una Mostra 100% segura i que podeu consultar en aquest apartat.
 
A més, també cal que tingueu en compte aquestes consideracions:
 
 • Recordeu que un cop hagin començat els espectacles no es podrà entrar a la sala.
 • Quan planifiqueu els espectacles que voleu veure, deixeu un marge d’una hora entre la finalització d’un i l’inici del següent, ja que, en cas de retard en el primer, no és possible arribar a l’hora al següent.
 • No s’admeten devolucions ni canvis d’entrades un cop ja s’han comprat (consulteu les condicions de compra d’entrades). Assegureu-vos que trieu correctament les entrades que voleu adquirir.
 • Els pares que portin cotxets per a nens petits caldrà que els deixin al vestíbul de la sala on es faci la representació. L’Organització no es fa responsable de la vigilància de cap objecte que hi hagi al cotxet.
X

Punts de venda

Venda d’entrades en línia

Venda d’entrades
 
Si teniu algun dubte sobre la compra d’entrades, visiteu l’apartat PREGUNTES FREQÜENTS.

 

 

Punt d’informació i taquilla

Del 27 al 30 de maig a La Sala, punt de difusió cultural i turística d’Igualada (carrer Garcia Fossas, 2)

 
Us recomanem adquirir prèviament les entrades en línia. La Mostra només disposarà d’aquest punt de taquilla durant els dies de la fira per poder atendre possibles incidències.
 
Exclusivament els dies i horaris següents:
 • Dijous 27 de maig: de 17h a 20h
 • Divendres 28 de maig: de 17h a 20h
 • Dissabte 29 de maig: de 9h a 13h i de 15h a 20h
 • Diumenge 30 de maig: de 9 a 13h i de 15h a 18h
X

Preus i descomptes

Espectacles de sala

 
El preu de l’entrada per als espectacles de sala és de 8€, però es pot accedir a algun dels següents descomptes amb preu reduït de 5€:
 
  • Menors de 18 anys
  • Persones aturades, pensionistes, jubilades i família nombrosa o monoparental
  • Socis del Carnet Jove
*Caldrà acreditar els descomptes en l’accés a l’espectacle
*Els descomptes només seran vàlids per una compra per carnet i no són acumulables
*Tots els infants hauran de disposar d’entrada per accedir als espectacles
Gratuït per als socis del Club Super3 per als espectacles “Orbital”, “Ondina”, “Polzet” i “En Patufet (i els seus pares)” fins a exhaurir les localitats gratuïtes disponibles i presentant el carnet en l’accés a l’espectacle. Important: Les entrada gratuïtes del Club Super3 es poden adquirir exclusivament al canal de venda d’entrades online de La Mostra.
 
 

Espectacles de carrer

 
Per accedir als espectacles de carrer serà imprescindible disposar d’entrada a un preu únic de 2€.
*En els espectacles de carrer no s’apliquen descomptes
*Tots els infants hauran de disposar d’entrada per accedir als espectacles
*Tots els espectacles de les Cotxeres dels Moixiganguers, malgrat ser un espai interior, tenen un preu de 2€ ja que són d’una durada inferior a 20 minuts i se’n fan diverses sessions
X

Preguntes freqüents

Sobre la venda d’entrades

 
On puc comprar entrades?
Consulta l’apartat ‘Punts de venda’ a venda d’entrades.
 
Com puc registrar-me al web de compra d’entrades?
Per accedir al sistema de venda d’entrades cal crear un compte d’usuari. Entra aquí i només cal escriure el teu correu electrònic, escollir una contrasenya i emplenar les caselles amb les teves dades.
Si has oblidat la teva contrasenya, cal que en demanis una de nova. Fes clic a “Recupera contrasenya” i t’enviarem una nova contrasenya al teu correu electrònic, que podràs canviar des de la teva Zona personal.
 
Com puc recuperar la meva contrasenya?
Si has oblidat la contrasenya, fes clic a “Recupera contrasenya” i rebràs una nova contrasenya al teu correu electrònic, que podràs canviar des de la teva Zona personal.
 
Com puc modificar les dades del meu compte?
Pots modificar les dades personals del teu compte accedint a l’apartat “Zona personal”.
 
Com puc aplicar el codi promocional a la compra d’entrades?
Si tens un codi promocional, després de seleccionar els seients i fer clic al botó “Continua”, sortirà un desplegable amb el títol “Tens un codi promocional?”» on hauràs d’introduir el codi i fer clic a “Validar”.
 
Com puc imprimir les meves entrades?
Un cop finalitzada la teva compra, rebràs un missatge de confirmació al teu correu electrònic que indicarà que la teva comanda ha estat processada correctament i amb un enllaç per imprimir les teves entrades.
 
Puc portar les entrades al meu mòbil?
Pots venir a la Mostra Igualada amb les teves entrades al mòbil. Al correu de confirmació de la compra, s’adjunten les entrades en un format òptim per a portar-les al telèfon mòbil. De fet, si reps el correu al mòbil, recomanem dur-les al mòbil i evitar imprimir-les.
 
Puc canviar les meves entrades?
L’adquisició d’una entrada representa l’acceptació de les seves condicions de compra i una vegada adquirida l’entrada no podrà ser canviada, ni se’n podrà retornar l’import. Veure les Condicions de la compra d’entrades.
 
Què he de fer en cas de suspensió d’un espectacle?
En cas de suspensió d’una funció, pots demanar la devolució dels diners. Per fer-ho, t’has de posar en contacte amb la Mostra escrivint un correu electrònic a info@mostraigualada.cat. El termini màxim per gestionar les devolucions és de 60 dies des de la data de la suspensió.

 

 

Sobre els espectacles

 
Com puc saber la durada d’un espectacle?
Pots consultar la durada de cada espectacle programat  entrant a la fitxa de cada obra a l’apartat Programació d’aquest mateix web.
 
Puc veure per Internet la disponibilitat d’un espectacle?
Sí. Si en el web de venda d’entrades selecciones l’espectacle, el dia i la funció, es carregarà el plànol del recinte i podràs veure’n la disponibilitat. Si no queden entrades per la funció, veuràs el missatge “exhaurides”.
X

Punt d'informació

La Sala, punt de difusió cultural i turística d’Igualada (Carrer Garcia Fossas, 2)
 
Exclusivament els dies i horaris següents:
 • Dijous 27 de maig: de 17h a 20h
 • Divendres 28 de maig: de 17h a 20h
 • Dissabte 29 de maig: de 9h a 13h i de 15h a 20h
 • Diumenge 30 de maig: de 9 a 13h i de 15h a 18h