Professionals

Inscripció espectacles

Del 15 de juny al 15 d’agost
Formulari d’inscripció​ d’espectacles

Activitats PRO (edició 2019)

  
Totes les activitats professionals
La Llotja

La Llotja

La Llotja professional de la Mostra Igualada és un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics. Ubicada al Museu de la Pell, s'hi troba la recepció de professionals, una zona amb més de 50 expositors, servei de càtering exclusiu per a professionals, etc.

Víctor Català (9)

Coneix què fem

Mostra Igualada és la Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que reuneix prop de 700 professionals, convertint-se en un punt de trobada clau per al sector. Compta amb un espai de negoci i intercanvi (La Llotja) i activitats paral·leles per als professionals.

Informació pràctica

Tot el que necessiteu saber per venir a la Mostra Igualada ho podeu trobar en aquest apartat: el plànol amb tots els espais de la fira i els serveis que hi podeu trobar (taquilles, punt d'informació, aparcament...), com arribar fins a Igualada, els restaurants de la Mostra on menjar, on dormir i, si us cal, també la recollida de polseres identificatives per als infants.