Professionals

Mercat de
projectes

 
Termini obert fins el 14 de febrer

Activitats professionals

  
Consulta les activitats professionals
La Llotja

La Llotja

La Llotja professional de la Mostra Igualada és un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics. Ubicada al Museu de la Pell, s'hi troba la recepció de professionals, una zona amb més de 50 expositors, servei de càtering exclusiu per a professionals, etc.

Víctor Català (9)

Coneix què fem

Mostra Igualada és la Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que reuneix prop de 700 professionals, convertint-se en un punt de trobada clau per al sector. Compta amb un espai de negoci i intercanvi (La Llotja) i activitats paral·leles per als professionals.

Informació pràctica

Tot el que necessiteu saber per venir a la Mostra Igualada ho podeu trobar en aquest apartat: el plànol amb tots els espais de la fira i els serveis que hi podeu trobar (taquilles, punt d'informació, aparcament...), com arribar fins a Igualada, els restaurants de la Mostra on menjar, on dormir i, si us cal, també la recollida de polseres identificatives per als infants.