Acreditacions professionals Mostra Igualada 2021

En un edició que encara estarà marcada per les possibles restriccions imposades pel Procicat a conseqüència de la Covid-19, enguany ens veiem obligats a replantejar tan el sistema d’inscripció com les trobades i activitats professionals:

Depenent de la naturalesa de l’entitat (si és entitat programadora o no) es podrà accedir a un tipus d’acreditació o a un altre.

Referent a l’apartat professional, malgrat tota la programació d’espectacles sigui presencial, es substitueix la Llotja física per la Llotja Virtual, un espai que afavorirà l’assistència del màxim de professionals tan catalans com estatals i internacionals, i que, a més de directori de professionals, s’hi celebraran presentacions, reunions ràpides, espectacles en streaming, i altres activitats.

Amb aquestes modificacions i mesures excepcionals, es pretén que només es desplacin a Igualada els professionals que tinguin assegurada l’entrada per algun espectacle per tal d’evitar al màxim les aglomeracions i les interaccions socials.

Entitats programadores

Entitats programadores, distribuïdores amb més de 3 companyies, institucions *

 • Preu inscripció: 40€ per entitat**
 • Dret a la inscripció de fins a 4 persones per entitat
 • Dret a un màxim de 20 invitacions individuals a escollir prèviament
 • Dret a comprar anticipadament fins a 3 entrades a preu reduït pels mateixos espectacles pels quals s’ha rebut invitació***
 • Accés a la Llotja Virtual

*Abans de formalitzar la inscripció, Mostra Igualada validarà que les entitats reuneixin els requisits. Si és necessari, requerirà documentació que acrediti la seva activitat.

**En cas que siguis una entitat programadora però no tinguis pensat viatjar a Igualada, pots seleccionar el tipus d’acreditació “Altres professionals”

*** En els espectacles numerats s’intentarà, en la mesura del possible, que les localitats estiguin juntes. En el cas d’aforaments reduïts, no es podran comprar entrades a preu reduït.

Altres professionals

Companyies, productores, professionals de la cultura a títol individual, etc.

 • Preu inscripció: 20€ per entitat*
 • Dret a la inscripció de fins a 2 persones per entitat
 • Possibilitat de comprar 10 entrades a 5€, dies abans de la venda al públic
 • Accés a la Llotja virtual

*Els socis de les associacions professionals AADPC, APDC, APCC, ACDC, CDAEC, CIATRE, TTP, El Col·lectiu i Xarxa de Productores, tindran un 50% de descompte en el preu de l’acreditació, sempre hi quan ho especifiquin en el procés d’inscripció.

Passos per acreditar-se

 1. Entrar a la pàgina https://llotjavirtual.mostraigualada.cat
 2. Introduir el correu electrònic personal (aquest correu electrònic restarà privat i no es compartirà)
 3. Introduir el codi PIN de verificació que rebreu al mateix correu electrònic que heu introduït (si no el rebeu a la safata d’entrada, reviseu el correu brossa o la carpeta Promocions, en cas d’utilitzar un Gmail). Aquest codi PIN es genera cada vegada, no cal que el recordeu.
 4. Escollir el tipus d’acreditació segons la naturalesa de la vostra entitat
 5. Omplir la fitxa de dades personals, i la fitxa de l’entitat.
  • Podreu fer modificacions a aquesta fitxa fins que obrim l’accés a la Llotja Virtual. Aquesta serà la vostra carta de presentació cap als altres professionals, per tan us recomanem que pugeu una fotografia vostra, i de la vostra entitat, i ompliu el camp de descripció amb un resum de què fa la vostra entitat (si ho voleu, també podeu traduïr-ho al castellà i a l’anglès, perquè us coneguin els professionals de fora de Catalunya).
 6. Invitar als altres membres de l’entitat
  • Segons el tipus d’acreditació, podreu invitar d’un a tres membres més de l’entitat, indicant el seu correu electrònic.

Vídeotutorial 1: El procés d'inscripció

Vídeotutorial 2: Llotja Virtual

Informació relativa al pagament

El pagament es realitzarà mitjançant targeta bancària, a través d’una plataforma segura de pagament. Un cop seleccioneu la tipologia de l’entitat, se us remetrà a una finestra per poder pagar la inscripció i, un cop aprovat el pagament, se us reenviarà directament a la pàgina per omplir la fitxa de dades personals i la fitxa d’entitat.

 

Des de la Mostra validarem manualment cada inscripció. Per tant, si no esteu segurs de quina acreditació podeu escollir, envieu-nos prèviament un correu electrònic a professionals@mostraigualada.cat