Mercat de projectes

Presentacions de projectes d'espectacles de companyies emergents

Dia: Dijous 26 de març
Horari: 12:45h a 13:30h
Idioma: Català
Espai: Auditori del Museu del a Pell
En aquesta nova edició del Mercat de Projectes s’hi ha presentat un total de 21 propostes i finalment s’han seleccionat 5 espectacles. Mostra Igualada en farà un seguiment durant tot l’any oferint assessorament especialitzat i amb el compromís d’estrenar la producció a la propera edició de la fira, sempre i quan assoleixi els barems de qualitat i professionalitat artistica propis de la Mostra.
La selecció de les propostes busca un equilibri de gèneres i premiar aquelles companyies més emergents amb la intenció de donar-los un espai de visibilitat i possibilitat de mercat.
 
*Al finalitzar les presentacions, s’habilitarà una taula per cada companyia a la zona de reunions de La Llotja on les companyies seleccionades al Mercat de Projectes podran realitzar reunions face-to-face amb els programadors interessats.
 

Projectes seleccionats:

TERRA, Anna Macau i Carles Rigual
  • Una peça de dansa contemporània que interpreten dues ballarines, adreçat a nens i nenes a partir de 3 anys.
TÈNTOL, cia. Manipulats
  • Un espectacle de circ i moviment adreçat a tots els públics pensat per ser interpretat a un espai interior.
ONDINA , Anxovetes
  • L’espectacle neix amb el propòsit d’acostar les havaneres al públic infantil i familiar, des d’una línia artística fresca, divertida i poètica.
DOS LLOPS, cia. El despertar de Heyoka
  • Una proposta que parteix del treball de recuperar l’essència primerenca del teatre ritual. Una vivència autèntica, participativa i intergeneracional.
CONTAINER, cia. Emília Gargot
  • Un espectacle itinerant de carrer adreçat a joves a partir de 15 anys, que reflexiona sobre els missatges d’odi a les xarxes socials.
Amb el suport: