La Llotja Virtual 2021

Enguany ens veiem obligats a replantejar el concepte de la Llotja física. És per això, que traslladem les encavallades a la xarxa per presentar-vos la Llotja Virtual, un espai que conservarà l’essència de la Llotja clàssica permetent el contacte entre professionals, i allotjant totes les activitats professionals. Aquest nou format també permetrà que professionals d’arreu de l’estat, com internacionals, puguin participar de la Mostra sense desplaçar-se a la ciutat.

 

Algunes característiques de la nova Llotja Virtual

Mira qui està connectat, i filtra segons tipologia i interessos. Crea les teves llistes segons les teves necessitats.

Un cop la teva inscripció estigui validada, podràs gestionar tu mateix el teu perfil per decidir quina informació vols compartir,

Tan les companyies programades aquest 2021, com les que havien d’estar programades el 2020, disposaran d’un estand virtual per oferir informació del seu espectacle: dossiers, fitxes tècniques, vídeos…

Consulta el calendari disponible de cada professional per proposar-li una reunió en la franja horària que tingui disponible. Quan el professional accepti, la reunió quedarà registrada a la teva agenda.

Com cada any, podràs sol·licitar reunions ràpides entre professionals seleccionats per la Mostra agrupats per interessos. La petició serà mitjançant formulari que enviarem prèviament.

Per tots els professionals que no es puguin desplaçar a Igualada, oferirem una graella paral·lela per visionar en streaming alguns dels espectacles seleccionats.

Marca com a preferides les activitats que no et vols perdre i et quedaran organitzades a la teva agenda.

Encara que no puguis assistir a Igualada, reserva’t els dies 26, 27 i 28 de maig per seguir les activitats professionals, les presentacions, i participar dels diferents formats de reunions amb els professionals

Un cop acabada la Mostra, podràs continuar accedint a la Llotja Virtual per consultar el directori de professionals i fer ús dels filtres per seleccionar els perfils del teu interès.

El preu de la inscripció s’ha adaptat a aquest nou canvi, revisant les tarifes dels professionals que no disposaran d’invitacions i només podran participar de les activitats de la Llotja Virtual.

Per més informació, envia’ns un correu electrònic a professionals@mostraigualada.cat